top of page

klant informatie

goed om te weten

bestellen en betalen

Er wordt nog hard gewerkt aan de winkelwagen en kassa. Daarom is het verzoek om als je iets leuks hebt uitgezocht mij een bericht te sturen (zie homepagina onderaan). Ik zorg vervolgens dat dit zo spoedig mogelijk naar je toe wordt gestuurd en regel met jou de betaling.

ons retourbeleid

Een product kopen vanaf internet kan soms anders uitpakken dan verwacht. Daarom heb je bij ons 14 dagen de tijd om te beslissen of dit het gewenste product is. Mocht het niet naar wens zijn dan kun je binnen 14 laten weten dat je niet tevreden bent en het pakket wilt retourneren. Dit kun je doen door mij een bericht te sturen (zie homepagina onderaan). Ik laat je vervolgens weten waar je het pakket heen kunt sturen. De retourkosten zijn in dat geval voor jezelf. 

de verzendkosten

De verzendkosten bedragen bij alle pakketten €4.95

Privacybeleid

Jouw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor de levering van goederen en betaling van de bestelde producten. Na afronding van dit hele proces zullen jouw gegevens niet langer worden bewaard.

Leeftijdscontrole

Wij vragen bij de bestelling van alcoholische producten om jouw geboortedatum ivm de leeftijdsgrens van 18 jaar bij het kopen van alcohol.

FAQ: FAQ
bottom of page